NIEUW: EXTRA BOSCH ACCUBEVEILIGING LOCKRIDE

Ebike accu's zijn erg populair, helaas ook onder de dieven. Verklein daarom de kans op diefstal van je accu met extra beveiliging door middel van een Lockride slot. Al vanaf 99,95 bescherm je jouw accu tegen diefstal.


NIEUW: EXTRA BOSCH ACCUBEVEILIGING LOCKRIDE


Ondanks dat de meeste ebike fietsen verzekerd zijn voor de diefstal van de accu, is het natuurlijk een vervelende ontdekking als de accu van je ebike gestolen is. Bovendien kan de diefstal van je accu je ook een hoop geld kosten: sommige verzekeraars rekenen met een afschrijving van 1,5% per maand op de waarde van je accu. Daarnaast kan het zijn dat bij tweedehands aangekochte elektrische fietsen de accu niet meeverzekerd is. De kosten lopen daarom al snel op. Met name Bosch drageraccu's worden in Delft op dit moment veel gestolen. Verklein de kans op diefstal van je accu door de montage van een Lockride accubeveiliging. Deze sloten kunnen wij monteren op jouw ebike*.

We hebben onder meer de volgende type sloten voor:

  • Bosch drageraccu's (Powerpack Rack); bijvoorbeeld voor de ebikes: Gazelle Paris C7 en C7+ HMB - Gazelle Orange C7+ HMB - Gazelle Orange C8 HMB - Gazelle Orange C7+ HMB - Sparta M8b - Sparta M5b - Sparta M7b - Union e-Fast HMB - Gazelle Miss Grace HMB - Gazelle HeavyDuty NL HMB - Batavus Finez Active Line
  • Bosch PowerPack frame accu; bijvoorbeeld voor de ebikes: Batavus Quip e-go - Sparta D-Rule M7Tb - Batavus Dinsdag e-go - Batavus Fier 2 - Gazelle Makki - Urban Arrow

 

Al vanaf 99,95 bescherm je jouw ebike accu tegen vandalisme.

Benieuwd of de Lockride sloten ook op jouw ebike passen? Neem dan contact met ons op.

 

*Afhankelijk van het type slot kan het zijn dat je je fiets even moet achterlaten


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Winteractie: Batavus Fonk e-go 1599,- (ipv 1799,-) inclusief 5 jaar garantie!

Actie geldig tot en met 31 december 2022

Uitgelicht September 2022: Gazelle Bloom

Snel leverbaar: familiefiets Gazelle Bloom C7

Chamonix T10 HMS wint Beste Koop AD Fietstest 2022

De Gazelle Chamonix T10 HMS wint in de AD Fietstest 2022 'Beste Koop' in de categorie Elektrische toerfietsen en wordt beoordeeld met een 7,8!

Uitgelicht Juli 2022: de Gazelle Paris C7+ HMB

DIRECT LEVERBAAR - Met de nieuwe Paris C7+ HMB toont Gazelle overtuigend aan dat een e-bike van topkwaliteit ook met beperkt budget te realiseren is. Met de + hebben de ontwerpers van Gazelle er een schepje bovenop gedaan: meer ondersteuning, meer comfort en meer bedieningsgemak.

Uitgelicht April 2022: Sparta A-Shine Energy M8b

Klaar voor een soepele rit met de kracht van een 50Nm Bosch middenmotor? De stijlvolle A-shine Energy is een van de beste Ún meest complete e-bikes.

Uitgelicht Maart 2022: Gazelle Makki Load HMB (leverbaar vanaf 1 april!)

De elektrische bakfiets van Gazelle is leverbaar vanaf 1 april 2022! Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij Ún je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki.

Uitgelicht Februari 2022: Batavus Fier 2

Direct leverbaar! Maak kennis met de nieuwe Batavus Fier. Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om samen met het hele gezin lekker op uit te gaan. Voorzien van veel veilige functies zoals een railsysteem, schijfremmen en veilige verlichting zodat jij elk avontuur kan overwinnen.

Uitgelicht Januari 2022: Gazelle Bloom HMS

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig, comfortabel en in markant design.

Uitgelicht December 2021: de Gazelle Orange C8 HMB

Nu op voorraad: de Gazelle Orange C8 HMB. Op deze allrounder met sterke Bosch middenmotor beleef je evenveel plezier aan je dagelijkse ritten als aan een tocht door heuvelachtig terrein. Een gelzadel met verende zadelpen, met leder beklede handvatten en zeer brede banden werken comfortverhogend en ademen bovendien luxe.

Karlas Fietsen 25 jaar!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 18:00
Dinsdag:  08:30 - 18:00
Woensdag:  08:30 - 18:00
Donderdag:  08:30 - 18:00
Vrijdag:  08:30 - 18:00
Zaterdag:  08:30 - 17:00
Zondag:  Gesloten
 
Wij zijn gesloten op de volgende feestdagen:

Eerste en Tweede Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
Eerste en Tweede Pinksterdag
Eerste en Tweede Kerstdag
Nieuwjaarsdag

Op Kerstavond 24 december en Oudjaarsdag 31 december zijn wij geopend tot 15:00